tartaar vooraanzicht - picture or it didn't happen - after

Food! .. Again?

Okee, de derde dag op rij fotografeer ik eten. Komt natuurlijk omdat ik vaak eet, en ik maak altijd al graag eten wat er mooi uit ziet. Dus dan kan ik er net zo goed een foto van maken, toch?

Ik vind het leuk om te zien dat ik al best snel een beetje snap hoe ik mijn foto’s er goed uit kan laten zien. Mijn spiegelreflex camera staat nog steeds op automatisch (zonder flits). Maar de uitsnede, beetje manipulatie van de kleuren enzo, dat gaat vrij makkelijk en heeft echt wel het effect dat het er professioneel uit ziet 🙂 Dus dat is mooi.

Dit keer heb ik ook een beetje geretoucheerd! Zoals je in de before foto ziet, heeft het bord een paar beschadigingen. Ook de tafel heeft wat krassen. Die heb ik met de stamp tool weggepoetst.

Before - Ruitbord tartaar, ei, salade gerookte kip - Picture or it didn't happen
Onbewerkt
After - Ruitbord tartaar, ei, salade gerookte kip - Picture or it didn't happen
Bewerkt: scherpte, levels, curves, saturation & geretoucheerd (imperfecties in bord en tafel weggewerkt met de stamp tool)

Luxe: before/after slider!

Ik heb ook iets nieuws gefixt, super luxe toch? Hieronder kun je het verschil zien tussen de onbewerkte (qua kleur) en de bewerkte foto’s door de slider te bewegen.

What now?

Ik heb geen idee of iemand mijn blog leest. Ik merk dat ik het heel vervelend vind dat het niet perfect is. Er zit niet echt een lijn in deze blog, mijn tekstopbouw is shitty, de foto’s zijn allemaal van eten en.. ach ja. Dit gebeurt er dus normaal ook 😉 Het is goed dat ik hiermee oefen en dat ik mezelf eraan blijf herinneren dat het dus niet uitmaakt wat het wel of niet is.

Ik ga gewoon door.

Share your thoughts